Stucwerk

Stucwerk is een sierlijke en ambachtelijke afwerking van uw interieur als exterieur. IBO Stukadoors- en Tegelzetbedrijf is uw specialist voor een vakkundige en mooie uitstraling van uw woning. U kunt bij ons terecht voor diverse afwerkingen stucwerk, zoals Behangklaar– en Schilderklaar Stucwerk, Schuurwerk, Sierpleister, Raapwerk, Cementgebonden Buitengevel, Schuurwerk Buitengevel, Spachtelputz Buitengevel en Lijstwerk & Ornamenten. Meer informatie over de de verschillende afwerkingen kunt u vinden bij onze diensten. stucwerk

Wat kost stucwerk?

Is uw woning toe aan een opknapbeurt en bent u op zoek naar het perfecte stucwerk om dit mee te doen? Dan wilt u natuurlijk eerst weten welk soort afwerkingen passen binnen uw budget. De exacte prijzen voor de klus hangen van talloze factoren af, zoals:

  • Op welke ondergrond(en) wilt u stucwerk toepassen?
  • Hoe groot is het oppervlak?
  • Welk type afwerking wilt u in uw woning?

Hoewel de exacte prijzen per situatie verschillen, helpen wij u graag op weg met een prijsindicatie. Zo maakt u eenvoudig de inschatting of uw favoriete soort afwerking past in uw budget.

Bent u benieuwd naar de mogelijke kosten van uw bouwproject? Maak dan gebruik van het online offertesysteem en u krijgt direct inzicht in de kosten van uw project.

100% tevredenheid

Nadat u een prijsindicatie heeft aangevraagd wordt aan u de keuze gegeven of u een afspraak wilt inplannen. Wij komen graag bij u langs om de opdracht met u door te nemen, uw wensen te bespreken en persoonlijk advies te geven. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Wij staan voor 100% tevredenheid en willen dit dan ook graag aan u bewijzen door het uitvoeren van uw opdracht.