Bedrijfsprofiel

Stucwerk van de Vakman! IBO Stukadoors- en Tegelzetbedrijf is in 2004 opgericht als stukadoorsbedrijf in de bouwbranche. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest voor een stukadoorsbedrijf, werd het tijd om een eigen bouwbedrijfbedrijf op te richten. In de afgelopen jaren zijn vele projecten van kleine en grote opdrachtgevers gerealiseerd in de woning- en utiliteitsbouw. Door kwaliteit, vakmanschap en snelheid hoog in het vaandel te houden zijn de opdrachtgevers tevreden met het eindresultaat. Waardoor het stukadoorsbedrijf heeft kunnen groeien en binnen de de regio Gelderland en omgeving een tevreden klantenkring is opgebouwd.

De uitgevoerde opdrachten bestaan uit kleine werkzaamheden tot complete nieuwbouwprojecten voor erkende bouwbedrijven. De opdrachtgevers komen zowel uit de particulierensector als het bedrijfsleven. Altijd kwaliteit leveren is ons bedrijfsmotto. Vakbekwaam en professioneel personeel voert de opdrachten met zorg uit. Wij nemen alleen genoegen met eindresultaat waarbij u tevreden bent en blijft.

U kunt gebruik maken van onze kennis en praktische ervaring om uw wensen te verwezenlijken. Waarbij wij u ondersteuning kunnen verlenen voor het bedenken van oplossingen voor uw bouwprojecten.

De Stucwerk Specialist

Wij kunnen de volgende stucwerk diensten aan u leveren: Behangklaar Stucwerk, Schilderklaar Stucwerk, Schuurwerk, Sierpleister, Raapwerk, Cementgebonden Stucwerk Buitengevel, Schuurwerk Stucwerk Buitengevel, Spachtelputz Buitengevel en Lijstwerk & Ornamenten. Meer informatie over de variaties van het stucwerk kunt u vinden bij onze diensten.

De Tegelzetter Vakman

Naast het stucwerk kunnen wij ook voor u tegels voor u zetten. Denk hierbij aan een mooie tegelvloer afgewerkt met tegelplinten, badkamers, toiletten en een decoratieve wand met muurstrips.

Meer informatie of uw prijsopgaaf?

Bent u zich nog aan het oriënteren en opzoek naar advies op maat voor uw bouwproject? Of wilt u ons uitnodigen om op locatie het project te bezichtigen voor een vrijblijvende prijsopgaaf? Dan behoort dit uiteraard ook tot de mogelijkheden. Dan kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina.

Op de offerte pagina kunt u snel en gemakkelijk een offerte aanvragen voor uw bouwproject door het formulier in te vullen. Zo kunt u snel inzicht krijgen in de mogelijke kosten van uw bouwproject.