Heeft IBO Stukadoors- en Tegelzetbedrijf voor u een opdracht uitgevoerd? Dan kunt u een reactie geven op het uitgevoerde werk. Wij waarderen het wanneer u het kenbaar wilt maken, hoe wij ons inzetten voor uw opdracht, hoe u het eindresultaat vindt en hoe de opdracht voor u is uitgevoerd. De opdracht en het stukadoors- en tegelwerk kunt u bijvoorbeeld beoordelen op de volgende aspecten:

  • Betrouwbaarheid:
  • Meedenken:
  • Prijs:
  • Flexibiliteit:
  • Vakmanschap:
  • Binnen planning:
  • Binnen budget:
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

IBO Stukadoors- en Tegelzetbedrijf
Average rating:  
 18 reviews
 by Van Veller
Pleisteren buitengevel

De buitengevel van ons monument in Horssen was na diverse kleine opknapbeurten en reparaties toe aan een grondige aanpak.
IBO heeft het hele pand eerst geschuurd om hechting te krijgen op de oude lagen die wel vast zaten. De loszittende lagen zijn eerst verwijderd alvorens het pand te voorzien van 3 lagen pleister. Om in de toekomst scheuren te voorkomen is in de onderlaag gaas geplaatst. De afwerklaag is ruw gehouden, op wens van de monumenten commissie. De laatste laag was een mooie damp open verf met aan de onderkant bitumen om vochtwerking tegen te gaan.
IBO heeft ons heel goed geadviseerd en is zelfs aangesloten bij de vergadering van de monumenten commissie. Het resultaat is geworden zoals hij had gezegd. Zijn werknemers werkten snel en vakkundig en hebben alles keurig achtergelaten. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben en kan IBO aanraden.

 by Wai Wah Man
Strak en snel stuc en sauswerk

Wij wilden onze granolwanden en plafond (schuine kanten betonplaten) strak laten stucen rn sauzen. IBO heeft supersnel en strak stucwerk geleverd. Daarbij zijn de wanden netjes tot op de vloer afgewerkt voor een mooie aansluiting op de later aangelegde gietvloer. Het gebruikte materiaal is van professionele kwaliteit (als je minder wilt ivm kosten kan dat ook gewoon).Tijdens onze verbouwing heeft IBO meegedacht en meegeholpen bij het oplossen van kleine en grote verbouwingstegenvallers buiten hun eigen werk (slordigheden ander bedrijven). Met alle begrip en zonder enig morren heeft hij zijn planning een paar keer aangepast om vertraging in onze totale verbouwing in te lopen. Flexibel en meedenkend dus!Ibrahim heeft passie voor zijn werk; gaat voor kwaliteit en een tevreden klant. Als hij niet zelf aan het werk is komt hij regelmatig langs om te controleren. Ibrahim heeft een vriendelijk en hard werkend team om hem heen (voor het eerst in mijn leven kreeg ik in mijn eigen huis koffie aangeboden van een opdrachtnemer..... ;-)...).Kortom een aanrader!

 by Simone Goud
Stucwerk Beek

Ibrahim en zijn mannen hebben bij ons superstrak stucwerk afgeleverd. Was een hele uitdaging door scheve muren en veel hoogteverschillen in plafonds. Uiteindelijk herken je het niet meer terug, zo mooi is het eindresultaat. Zelfs nog teruggekomen om na plaatsing van n nieuwe vensterbank de afwerking aan de muren te doen. Dit bedrijf is echt een aanrader en mochten we ze weer nodig hebben zullen we ze zeker weer uitnodigen. Simone Goud

 by v Wissing Optiek
Stuckwerk

Bedankt voor het vlotte en nette werk, we kunnen er weer jaren tegen.

Het was prettig samenwerken.Ike Hennink

 by Martin
stucwerk

Ibo,dank voor de prettige samenwerking. Je hebt onze verbouwing super netjes afgemaakt en dat was een flinke uitdaging. Ik zou je zeker weer bellen als ik weer meer stucwerk moet laten doen.Dank en veel succes!Groet

Martin

 by Eva
Tegel-, Stuc- en Schilderwerk

Ibo heeft ons uitstekend geholpen met het tegelen van onze benedenverdieping en het stuccen en schilderen van het gehele huis. Een groot project dat (in korte tijd) vlekkeloos is verlopen.Het eindresultaat is van hoge kwaliteit, er is netjes en snel gewerkt. De communicatie is prima verlopen. De betrokkenheid is erg groot, Ibo heeft proactief met ons meegedacht en ons van nuttig advies voorzien. Tussendoor worden de spullen netjes opgeruimd. Daarnaast is Ibo erg flexibel, wat niet ten koste gaat van het resultaat. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend, wij kunnen Ibo iedereen aanraden.Complimenten!

 by Daniel
Stuc- en schilderwerk

Ik laat zelden een review achter maar vind het hier zeker op zijn plaats:Ibo en zijn collega's zijn prettig in de omgang, contact verloopt goed en snel. Het werk wordt zeer degelijk en professioneel uitgevoerd. De gebruikte materialen zijn van hoge klasse (Knauf MP75 en primer en Sigma verf).De mannen hebben talent, stucwerk wordt superstrak.Er is ook nog een vloer gelegd door Ibo en zijn collega's. Dat was een lastige opgave gezien de afloop van de vloer (op sommige plekken was slechts een dunne laag mogelijk). Ibo heeft daarom wederom hoge kwaliteit materialen aangeschaft om het toch voor elkaar te krijgen.Helaas bleek echter dat ondanks het materiaal de vloer niet goed gelukt was. Dat werd direct (h)erkend en de mannen hebben op eigen rekening alles eruit gehaald en opnieuw (dit keer naar volle tevredenheid) de vloer gelegd. Ik kan dat erg waarderen in ondernemers.Aan het eind alles netjes nagelopen, ook kleine details worden op verzoek met een glimlach aangepast. Alle troep wordt aan het einde bovendien zorgvuldig opgeruimd.Kortom: bedankt Ibo en collega's, ik raad jullie absoluut aan!

 by Michel
stucwerk

Ibo, Deniz, en de anderen hebben mooi werk geleverd.Afspraken worden na gekomen en de boel wordt weer opgeruimd.Ik ben heel tevreden met het strakke resultaat!!😀

 by Wittekamp
Stucwerk Elst 400+-

Ibo en zijn mannen hebben in november ongeveer een 350 a 400 m2 glad stucwerk afgeleverd in onze renovatiewoning in Elst.Super strak en glad afgewerkt, waarvoor nog steeds onze dank !Bedankt voor de fijne samenwerking Ibo!

 by Evi Knebel/ Wim van der Hoek
Stucwerk + Spachtelputz Groenewoud Uden

Alweer enige maanden geleden is IBO en zijn mannen hier geweest om ons nieuwe huis, gebouwd eind jaren '80, grondig onder handen te nemen.

Al het schoonmetselwerk is verdwenen en gestuct en/of voorzien van spachtelputz.

Alle schrootjesplafonds zijn gesloopt, voorzien van gipsbedekking en valk gestuct, en dat alles in een tijdsbestek van ongeveer 3 weken.Er is een geweldige hoeveelheid werk geleverd van een erg hoge kwaliteit, een paar kleine dingetjes daargelaten, maar die hebben we bij IBO gemeld en daar komt ie gewoon een keertje voor terug om e.e.a. in orde te maken. Dat is nog eens service!IBO en zijn mannen zijn prettig om mee te werken, mits van tijd tot tijd voorzien van een kop koffie en bij tijd en wijle iets lekkers natuurlijk!Je kent het huis niet meer terug, sinds IBO is geweestDaarvoor van onze kant heel hartelijk bedankt voor de geweldige samenwerking

Evi en Wim

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»